علت ترک خوردگی زغال چیست؟

ترک خوردگی زغال
1714057750160

علت ترک خوردگی زغال چیست؟

ترک خوردگی زغال یکی از مشکلاتی است که امروزه اغلب تولید کنندگان را به چالش کشیده است و باعث می‌شود که در فروش و پخش زغال‌ هایشان به مشکل بخورند. اگر شما نیز از دست افرادی هستید که با ترک‌خوردن زغال‌هایشان دست و پنجه نرم می‌کنند و راه حلی برای حل این معضل ندارند، با ما تا پایان این محتوا همراه باشید تا راه حل‌های مختلف برای حل این آسیب دیدگی را پیدا کرده و آنها را با هم موشکافی کنیم.
سازه ابتکار ارشد دستگاه‌های با کیفیت در زمینه زغال سازی عرضه می‌کند که شما می‌توانید در صورت نیاز این دستگاه‌ها را خریداری کنید و زغال‌های بدون ترک و با کیفیت وارد بازار کنید.

عوامل موثر بر ترک خوردگی زغالترک خوردگی زغال

در نگاه دقیق‌تر ۶ عامل مهم در ترک خوردگی زغال نقش دارند که هر یک از این عوامل بسته به مکان و زمان اتفاق افتادنش می‌تواند روی ترک‌خوردن یا نخوردن زغال تاثیرگذار باشد. بخش عمده‌ای از دلایل ترک خوردگی به خاک اره باز می‌گردند. به طور قطع می‌توان گفت که از ۶ عامل ۵۰ درصد عوامل مستقیماً با خاک اره در ارتباط هستند. به طور مثال رطوبت بالای خاک اره از اولین دلایل مهم ترک خوردگی است.
هنگامی که مواد اولیه و خاک اره شما درشت‌تر از حد نیاز باشد ممکن است شما پدیده ترک‌خوردن روی سطح زغال را تجربه کنید. علت بعدی همانطور که حدس می‌زنید در مورد خاک اره است، خشک بودن زیاد این خاک می‌تواند روی ظاهر زغال شما و ترک‌های روی آن تاثیر داشته باشد.
علت‌های بعدی به مقدار مواد اولیه شما برای ساخت زغال بستگی دارند به طور مثال اگر خاک زغال در مواد اولیه کم باشد در نهایت ترک خوردگی در زغال حاصل خواهد شد. مشکلات دیگری همانند مشکل در مردون و مشکل در سیلندر نیز می‌تواند روی ظاهر نهایی زغال تاثیر ویژه‌ای داشته باشد و باعث زیباتر شدن و یا ترک خوردگی روی سطح آن شود. هر یک از علت‌هایی که ذکر کردیم نیازمند بررسی دقیق‌تر هستند که در ادامه آنها را برای شما قرار داده‌ایم.

رطوبت زیاد خاک اره، علت اصلی ترک خوردگی زغال

از رایج‌ترین دلایل ترک‌خوردن زغال فشرده می‌توان به رطوبت زیاد خاک اره اشاره داشت. این علت می‌تواند به سبب شلیک دستگاه در هنگام ساخت زغال به وجود آمده باشد. برای شفافیت بهتر باید گفت که اگر مواد اولیه مانند گل دور ماردون دستگاه جمع شوند و به آسانی وارد سیلندر نشوند نشانه بالا بودن رطوبت است.
در این صورت دستگاه اکسترودر را به سمت عقب هدایت می‌کند و یا می‌توان گفت که شلیک صورت می‌گیرد. شلیک دستگاه باعث ایجاد ترک‌هایی روی سطح گل شده و در نهایت زغال ترک‌دار به ما تحویل می‌دهد. وجود ترک‌های ریز روی بریکت از نشانه‌های دیگر وجود خاک اره با رطوبت بالا است. در این حالت بریکت ممکن است بسیار سفت باشد و ترک‌های ریز و بسیار مرتب و صاف روی آن دیده می‌شود.
همچنین می‌توان گفت که خاک اره در بافت بریکت دیده نخواهد شد. از مشکلات دیگر تاثیرگذار روی ترک خوردگی، می‌توان به کجی یا انحراف بریکت اشاره داشت. اگر دودی با رنگ آبی از دودکش دستگاه شما خارج شود می‌توان به رطوبت بالای مواد اولیه نیز پی برد. صدای بخار آب به هنگام خارج شدن از دهانه دستگاه و تغییر دمای سیلندر نیز از نشانه‌های رطوبت بالا است.

ترک خوردگی زغال
برای حل این مشکل بهتر است که خاک اره مورد نیاز خود را از مکان معتبر و افراد شناخته شده تهیه کنید تا رطوبت مناسبی داشته باشد. گاهی اوقات افراد به قصد و با سوء نظر رطوبت را افزایش می‌دهند تا به هنگام فروش وزن بالاتری داشته باشد. از راه حل‌های دیگر برای حل رطوبت بالا تنظیم درجه حرارت مربوط به المنت‌ها و دستگاه خشک کن زغال است که می‌تواند روی تنظیم رطوبت نیز تاثیر بگذارد.

تاثیر درشت بودن مواد اولیه در ترک خوردگی زغال

درشت بودن مواد اولیه باعث می‌شود که آنها به اندازه کافی فشار نبینند و باعث ترک و شیارهای بزرگ روی سطح زغال شوند. در این حالت بریکت تولیدی حتماً آسیب خواهد دید و انسجام کافی را نخواهد داشت. گاهی اوقات پوشال یا مواد ضایعاتی که در مواد اولیه وجود دارند، باعث بزرگتر شدن این مولکول‌ها خواهد شد که ترک خوردگی زغال را به همراه دارند.
بهتر است برای حل این مشکل حتما مواد خود را از صافی‌هایی که اندازه‌های استاندارد دارند رد کنید تا هرگونه درشتی و ناخالصی را از مواد دور کرده باشید. سعی داشته باشید که مواد اولیه خود را از تامین کننده معتبر خریداری کنید تا مواد ناخالص و ضایعاتی به شما ندهند.
رعایت مواردی که گفته شد، با بررسی درست و دقیق دستگاه سرند، استفاده از توری‌های ریز و سالم باعث می‌شود که ترک خوردگی زغال شما تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند و شما به راحتی بتوانید یک زغال پاک و سالم تحویل بگیرید.

خشکی بیش‌ از حد خاک اره، علت ترک خوردگی زغال

یکی دیگر از علت‌های ترک خوردگی زغال خشکی بیش از اندازه خاک اره است. اگر خاک اره شما بیش‌از حد خشک و بدون رطوبت باشد در نهایت موادی بدون چسبندگی کافی به شما تحویل می‌دهد که باعث می‌شود سمق موجود در آن نیز خشک شود.
به دنبال خشک شدگی سمق موجود در خاک اره، مواد زغال بریکت نیز پوک و ناسالم می‌شود بنابراین در نهایت زغال شما ترک‌های زشت و کریحی روی سطح خود خواهد داشت.
در این حالت برکت ممکن است شل و شکننده باشد و از نشانه‌های دیگر آن دود غلیظ خارج شده از سیلندر است که می‌تواند به ما هشدار خشکی مواد را دهد. اگر هنگام باز کردن خاک اره متوجه پخش شدن گرد و خاک زیاد به هوا شدید، باید بگویم که خاک اره شما احتمال خشکی دارد.
برای حل این مشکل می‌توانید رطوبت گیری خاک اره را با دستگاه خود انجام دهید و با تنظیم درجه مناسب مانع خشک شدن بیش‌از حد آن شوید. خاک اره‌های کهنه و قدیمی را استفاده نکنید. در قدم آخر بهتر است که خود خاک اره خشک و خام را تهیه کرده و رطوبت گیری آن را خودتان انجام دهید تا هم به مشکل رطوبت بالا و هم به مشکل خشکی خاک اره بر نخورید.

ترک خوردگی زغال

ترک خوردگی زغال به دلیل ایراد در ماردون و سیلندر

ماردون و سیلندر دو تا از انواع دستگاه‌ زغال فشرده هستند که در خط تولید زغال نقش مهمی را ایفا می‌کنند. در نظر بگیرید که این دستگاه‌های مهم دچار ایرادات جزئی یا کلی شوند. بروز هرگونه مشکل در ماردون و سیلندر می‌تواند به ایجاد مشکلات متعددی مانند ترک خوردگی زغال بیانجامد.
مردون که یکی از قطعات مهم در خط تولید است اگر تنظیم مناسب نداشته باشد مشکلات متعددی مانند شلیک که باعث ترک می‌شود را ایجاد می‌کند. وجود تاب در ماردون نیز باعث ترک‌های طولی در زغال می‌شود. نقض‌های فنی که در سیلندر به وجود می‌آیند مستقیماً روی بریکت و زغال ما تاثیر می‌گذارند.
طبیعی است که بعد از تمام شدن عمر مفید سیلندر دیگر این دستگاه کیفیت خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند حرارت مورد نیاز زغال را به صورت یک دست در سرتاسر بدنه پخش کند و همین موضوع باعث ایجاد ترک‌های طولی و عرضی روی سطح زغال خواهد شد. برای رفع این مشکل بهتر است سیلندرها و ماردون‌های مورد نیاز خود را از تولیدی‌های معتبر خریداری کنید و درصورت بروز مشکل با متخصصان حرفه‌ای در این زمینه آن را در میان بگذارید.

ارتباط کمبود خاک اره در مواد اولیه با ترک خوردگی زغال

یکی از مواردی که روی ترک خوردگی زغال تاثیر بسیار بالایی می‌گذارد کمبود خاک اره، این عنصر مهم در ساختار زغال است. اگر خاک اره شما در کل خاک زغال درصد پایینی داشته باشد باعث می‌شود که مواد انسجام کافی نداشته باشند و هنگام پخت زغال ترک‌های متعددی روی سطح آن به وجود بیاید.
به طور کلی استفاده از خاک اره در خاک زغال باعث می‌شود که اصطکاک مواد دور مادون به اندازه کافی باشد و بریکت مناسب‌تری به ما بدهد. خاک زغال که در ساختار اولیه وجود دارد می‌تواند ترک‌های ریز که روی سطح بریکت ایجاد می‌شوند را پر کند و باعث انسجام بهتر بافت شود.
به راحتی می‌توانید با افزودن مقداری خاک اره به مواد اولیه خود ترک‌های سطحی روی زغال‌تان را از بین ببرید اما توجه داشته باشید که برای از بین بردن این مشکل زیاده‌روی نکنید.

سخن پایانی

ترک خوردگی زغال باعث می‌شود که محصول ما نامرغوب و بی‌کیفیت باشد و رفته رفته فروش خود را از دست دهد. بنابراین توجه به مواردی که روی ترک زغال تاثیر دارند می‌تواند کسب و کار ما را موفق‌تر کند. آتا صنعت اولین فروشگاه آنلاین صنعتی است که توانسته به صورت غیر حضوری با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و مواد اولیه مورد نیاز آنها را تامین کند.
این فروشگاه با شعار مواد اولیه با ما، تولید با شما و فروش با ما می‌تواند به شما کمک کند که در زمینه تولید زغال فشرده به‌ عنوان یک کسب و کار موفق فعالیت کنید. سازه ابتکار ارشد آموزش دستگاه‌ها و راه‌اندازی آنها را به صورت صفر تا صد در محل شما انجام می‌دهد و این نصب و آموزش به صورت رایگان صورت خواهد گرفت.
پشتیبانی ۲۴ ساعته زیر نظر کارشناسان و متخصصان زبده باعث کیفیت بالای خدمات این شرکت شده است. اگر شما هم قصد دارید محصول با کیفیت بی‌نقص وارد بازار کنید و بازار زغال را در دست بگیرید توصیه می‌شود با کارشناسان آتا صنعت در ارتباط باشید و با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *